Når folk spørger hvad det er jeg dyrker, kigger de oftest underligt på mig når jeg siger “OCR”. Hvilket egentligt er helt forståeligt… Man kunne også bare sige “Mudderløb” eller “Forhindringsløb”, kært barn har mange navne.

Men “OCR” står for “Obstacle Course Racing” = Forhindringsløb. “OCRWC” er “Obstacle Course Racing World Championship”.
Jeg har været så heldig at være den første dansker der løb OCRWC i Ohio i 2015, da jeg løb med verdenseliten. Jeg gentog bedriften i Toronto i 2016, og det er virkelig højdepunkterne i min “karrierer”.


I 2018 bliver OCR World Championship – 24 Hours Enduro afholdt for første gang. Dvs det officielle verdensmesterskab i 24 timers forhindringsløb. Og naturligvis skal jeg være med det! 🙂

Løbet bliver afholdt d. 9. juni i Sydney, Australien. “Australien?? Det er jo varmt!!” tænker du… Njaaarh.. Juni mdr er nemlig vintermåned i Australien. Så det bliver lidt mere menneskelige temperaturer mellem 5-15 grader.

Konceptet er så, at der bliver bygget en 11 km lang rute, med ca 30 forhindringer. Og så gælder det ellers om at løbe så mange omgange som muligt på 24 timer. Man må selvfølgelig holde alle de pauser man vil. Vinderen er så den, der løber længst på de 24 timer.
Jeg har absolut ikke ambitioner om at vinde løbet, men skal selvfølgelig gøre det så godt som muligt. Og derfor har jeg fundet noget andet der kan motivere mig til at løbe så langt som muligt. Jo længere jeg løber, desto flere penge indsamler jeg til Børnecancerfonden.

Der er ikke offentliggjort så meget information om selve løbet endnu. Men jeg holder Jer naturligvis opdateret løbende.

Her kan du se en lille video af det jeg skal igennem:

 

Praktiske detaljer:

Dato: 9.+.10. juni 2018
Location: Sydney, Australien
Målsætning: At gennemføre 55 km
Indsamlingsmålsætning: Mindst 100.000 kr. til Børnecancerfonden


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *