Både som privat person og som virksomhed, er du automatisk sikret skattefradrag på din donation, da alle penge går direkte og ubeskåret til Børnecancerfonden.

Det er uanset om du bruger Facebook, MobilePay eller Børnecancerfondens egen indsamlingsportal.

Men for at gøre det nemt for dig, har jeg selvfølgelig sørget for at oprette det hele, så du frit kan vælge hvordan 😉

Donation til forskning:

Donerer du direkte til forskning, kan du få fuldt fradrag uanset beløbets størrelse. Pengene fra din donation går til forskning finansieret af Børnecancerfonden, og støtter ikke forebyggelse af kræft eller støtte af patienter og pårørende.

“Der er ingen beløbsgrænse, hvis du giver gaver, bidrag og donationer til velgørende foreninger til forskning. Du kan altså få fradrag, når beløbet er højere end 15.900 kr. i 2018 (15.600 kr. i 2017). Fradraget registreres automatisk på din årsopgørelse.” (Kilde: SKAT)

Donation til Børnecancerfondens generelle formål:

Donerer du til Kræftens Bekæmpelses generelle formål, forskning, forebyggelse og patientstøtte, kan du få fradrag for donationer op til 15.900 kr.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på jb@fundracers.dk eller mobil: 61144444

Sådan donerer du:

Facebook: https://www.facebook.com/donate/1961840047478087/10155307303758595/
Du kan donere via den Facebook indsamling, jeg har lavet i samarbejde med Børnecancerfonden. Indsamlingen er godkendt og støttet af Facebook

Indsamlingsportal: https://indsamling.boernecancerfonden.dk/fundraisers/fundracers-lobforensag-24-timers-forhindringslob
Børnecancerfondens egen indsamlingsportal. Her kan du også indbetale med Dankort, bankoverførsel, MobilePay osv.

Uanset hvilken model du vælger, sørger Børnecancerfonden for at indberette beløbet til SKAT automatisk, og så får du fradrag ved næste årsopgørelse.

Hvad går pengene så til?

Fondens formål
Børnecancerfonden er en privat og selvstændig fond, som blev stiftet i 1995 af overlæge, dr.med., Henrik Hertz. Fondens formål er at hjælpe børn med kræft i Danmark.

Sådan fordeles midlerne
Børnecancerfonden arbejder for at styrke forskning i diagnostik og behandling af kræft hos børn, øge befolkningens viden om børnekræft samt forbedre vilkårene for kræftsyge børn og deres familier.
Du kan læse meget mere om de enkelte støtteområder her: https://boernecancerfonden.dk/det-goer-vi/saadan-fordeles-midlerne/


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *